Baron Albert
Dit familiebedrijf werd in 1947 opgestart door Albert & Béatrice Baron. Beide stammen af van een lange generatie wijnmakers. Albert groef de eerste kelders met zijn eigen handen. Hij begon de druiven te vergisten van de wijngaarden die al generaties lang eigendom waren van de familie. Zo legde hij de basis voor een familiebedrijf dat steeds succesvoller werd. Hun drie zonen zetten het werk van hun ouders verder en deden het domein verder groeien. De 3 kleindochters zijn momenteel de derde generatie. Het familiaal champagnehuis groeide uit tot het 55 hectare grote domein van vandaag. Een nauw contact met de wijngaard, duurzame wijnbouwmethode, en prachtige uitgeruste kelders maken van deze champagne een schitterend product aan een zeer toegankelijke prijs. Baron Albert is gelegen op de rechteroever van de Marne nabij de oude ommuurde stad Charly-Sur-Marne. Deze regio is voornamelijk bekend voor de aanplant van de meunier druif. Deze zorgt voor eerder voor lichte, frisse champagnes. Ideaal als aperitief.